Cecilia Brander

Ica-Stig!
Hallå!
 
Ingen har väl missat att Ica-Stig har gått vidare i livet och numera ska axla andra roller. Tänk att Mosesson har varit Ica-Stig i 13 år och har spelat in 512 filmer. Helt galet! Känner mig gammal helt plötsligt.
 
Jag tycker att sättet de gjorde bytet på var sött. Jag läste någon kommentar om att Stig borde gått i pension och blivit ersatt av en ny kollega. Men jag förstår att man inte vill frångå Ica-Stig, då han är en stor del av varumärket. Visst är filmerna helt underbara i sig själva, men skulle det fungera lika bra i de svenska hemmen om de hade en Ica-Bosse eller en Ica-Mats?
 
Loa Falkman! Who knew! Jag trodde på spekuleringarna om att det skulle bli Stefan Sauk.. Reklambyrån King har nog lagt mycket tankeverksamhet på efterträdaren, så jag hoppas det blir bra. Jag tillhör inte den skara som är jätteknuten till Mosesson som Stig eller de andra karaktärerna, utan är mer intresserad av manuset bakom varje film. Men självklart föll det någon tår när Stig-lämnade, jag är ju så känslig. Jag tänkte på att han måste gå igenom en så stor omställning just nu. Måste kännas konstigt. 13 år är en himla lång tid!